Halloween

Halloween!

Idag är det första november, årets i särklass sämsta dag. Mest för att det idag är ETT HELT ÅR kvar till årets i särklass bästa dag, nämligen Halloween. Det har blivit många bildinlägg här på sistone, men hoppas ni orkar med en bildkavalkad till, från gårdagens Halloween-party – som blev sjukt lyckat trots att det var på en måndag.


Jag gick som skäggiga damen! Alternativt skäggiga tatuerade damen, vilket osökt får mig att tänka på den där gången för ett par år sen när jag blev erbjuden jobbet som “the tattooed lady” på en freakshow på Coney Island i New York. Trivdes himla bra som circus freak, så nu ångrar jag nästan lite att jag tackade nej.


Hittade en tjej med större huvudfjäder än mig! Och så fanns det keg och röda partymuggar, som sig bör på en amerikansk fest.


Huset som festen var i, som egentligen är två hus med delad tomt där det bor en massa bra människor, var helt dekorerat i spindelnät och rökmaskiner och annat passande, och som på alla deras fester fanns en klottervägg som vem som helst fick måla på.


Keith var maskerad till oigenkännlighet med äkta armévapen och annat läskigt i bältet.


Inne i ena huset fanns ett grishuvud. Alltså, ett riktigt huvud från en död gris. Det var det vidrigaste jag har sett, och jag blundade medan jag tog bilden. Sen höll jag och vegan-Sarah oss borta från köket resten av kvällen.


Död Marilyn, död zombie, och döden herself.


Och så en sista bild, på mig och Tony som rödsvarta gänget. För övrigt tycker jag att ni ska läsa Sofias vettiga inlägg om tjejer som klär sig sexigt på Halloween. Jag hade visserligen betydligt mindre kläder på mig det här året än vad jag brukar ha, någonsin. Men jag känner liksom litegrann att det där lurviga mansskägget jämnade ut det.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *