Ett foto om dagen

Day 7: Favorite


Idag får ni en bild på en av mina favoritplatser, nämligen mitt vardagsrum. När jag inte jobbar eller är ute på festligheter tillbringar jag större delen av min lediga tid här i soffan, med ett glas vin i handen, laptopen i knät och kanske en brasa tänd i öppna spisen. Idag har jag faktiskt legat i soffan exakt hela dagen och återhämtat mig, eftersom jag var ute hela natten och drack öl, klappade getter, var på mustaschfest, sjöng allsång, hittade en tvättbjörn, åkte isblock nedför en backe i en mörk park klockan 4 på morgonen, och tog en massa foton ovanpå ett jättestort pentagram. Men mer om det en annan gång.

Det här inlägget är en del av en bloggutmaning. Läs övriga inlägg här »

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *