Äventyr,  Livet är en fest

On a boat

Igår fick någon den strålande idén att ha båtpicknick. Vi fick ihop ett gäng bra folk och packade in en massa mat, champagne och instrument i bilen och körde ut till Lake Jennings. Där hyrde vi två små båtar och gav oss ut på sjön. Ungefär så här såg det ut:


Vi hade varit ute på äventyr nästan hela natten innan och kom därför iväg lite senare än planerat. Så vi styrde direkt ut och kastade ankar mitt på sjön för att ha picknick.


Jag hade gjort pastasallad, och de andra hade med sig hemmagjord hummus, pitabröd, avocado och blandade snacks. Och så korkade vi upp champagnen och drack mimosas till.


Och av en händelse hade vi en ukulele, en banjo och en mandolin med oss, så vi startade bluegrassband mitt på sjön. Jag filmade en liten snutt medan Marcus, Chris och Jason spelade. Kolla!


När vi hade ätit och spelat ett tag körde vi runt lite på sjön. Den andra båten körde rakt in i vassen och satt fast där ett ganska bra tag. Vår båt körde runt i cirklar och skrattade och pekade under tiden, som sig bör.


Jag körde marint tema dagen till ära. Är man på en båt så är man.


Efter några timmar på sjön gick solen ner och vi åkte tillbaka till den lilla hamnen igen. Och det var den båtturen det.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *