Musik

Stockholmstips

Om ni befinner er i Stockholmsområdet i mitten av mars finns det ingen ursäkt att missa premiären av nya klubben Steam Whistle Stomp på Stampen. Där gör nämligen Dirt Daubers sin första Sverigespelning. Bandet, som jag ju såg i både San Diego och Anaheim för ett par helger sen, består av J.D. Wilkes, mer känd som till exempel dokumentärfilmare och frontman i The Legendary Shack Shakers, och hans fru Jessica på banjo, mandolin och lite andra blandade instrument, samt en basist och eventuellt en trummis.

Och det är så sjukt bra, i alla fall om man gillar typ southern roots, bluegrass och jazzig country noir. Jag är fortfarande lite stolt över att J.D. Wilkes skrev upp mig som sin +1 på gästlistan när de spelade på Juke Joint i Anaheim. Livets små glädjeämnen och sådär ni vet. Men seriöst. Gå och se dem!

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *