Jobbrelaterat

Working hard or hardly working

Ni minns kanske det dramatiska tillkännagivandet jag gjorde någon gång i höstas, då jag bland annat meddelade att jag hade sagt upp mig från mitt jobb? Sen dess har jag fått en del frågor om vad jag egentligen gör nu, så det tänkte jag reda ut.

Okej. Så här är det. Jag har officiellt lämnat in min avskedsansökan till den kreativa byrå där jag har jobbat som webbdesigner/programmerare under de senaste åren, och tanken var egentligen att jag skulle sluta någon gång i början av november eller så. Men eftersom jag var mitt i en flytt och behövde en stadig inkomst, och eftersom det var så sjukt mycket att göra på jobbet att det inte skulle vara tidseffektivt att behöva hitta, anställa och träna någon ny så blev jag kvar lite längre.

Jag jobbar som bekant hemifrån numera, men jag gör i princip exakt samma saker som tidigare. Den nya planen är att jag ska sluta på riktigt om någon månad eller så, och sen fortsätta göra en del projektbaserat frilansjobb för samma företag samtidigt som jag sysslar med annat. Exakt vad detta “annat” innebär kan vi ta mer i detalj en annan gång. Idag fick jag dock en spontan löneförhöjning, vilket eventuellt betyder att jag blir kvar på nuvarande post lite längre än beräknat.

Som ni hör är detaljerna kring min yrkesmässiga framtid fortfarande lite luddiga, men nu vet ni i alla fall ungefär lika mycket som jag. Okej? Okej.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *