Bra saker

Puppy love

I väntan på att min lägenhet ska gå att flytta in i igen efter branden bor jag hos mina vänner Laura och Chris. De bor i en liten stuga tre kvarter från mitt hus, och råkade ha ett ledigt sovrum eftersom deras roomie just flyttade ut. Dessutom hänger jag hemma hos dem nästan varje dag i vanliga fall också, så det kändes som ett lämpligt alternativ till att bli inhyst på ett hotell någonstans.

Här bor också katten Collin och hunden Gonzo, samt mina två kissemissar. Och så sent som i lördags fick vi en ny liten medlem i den temporära storfamiljen – då flyttade nämligen en 8 veckor gammal dobermannflicka in. Hon heter Toasty och är kanske det sötaste jag har sett. Hon har jättestora tassar som hon inte riktigt har lärt sig att hålla reda på än, så hon skuttar runt bland de andra djuren här som Bambi på hal is. Och så är hon sjukt kelig och tillgiven.

Jag har kommit på vad det bästa sättet är att undvika en rejäl depression efter att ens hus nästan brinner ner. Djurbäbisar. Alla gånger.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *