Äventyr,  Livet är en fest,  Resande

Punk Rock Bowling 2012, dag 1

Jag är hemma från Vegas igen, och ni som har hängt med på Instagram och Facebook kanske redan anar vilket sjukt bra helg det har varit – men för er andra tar vi det från början.

Jag har ju tjatat om Against Me! en del i bloggen på sistone, och i fredags fick jag alltså gå och se dem öppna för The Cult på fint belägna Humphrey’s By The Bay här i San Diego. Det var en sjukt bra spelning, och den allra första med Tommy Gabel som Laura Jane Grace. Direkt efter spelningen satte jag mig i bilen och körde de dryga 50 milen till Las Vegas, och kom fram runt 2 på morgonen.

Nästa dag började bowlingturneringen! Jag bowlar inte själv, men var i vanlig ordning och hejade på min fellow Swede Diana som bowlar med teamet High Fivin’ Drunken Sailors.

Sen hade jag biljetter till både festivalen (där till exempel NOFX, The Briefs, Real McKenzies och The Adicts stod på dagens schema) och till en av kvällens barspelningar – men lyckades inte ta mig till någon av dem. Istället blev jag kompis med en grupp himla trevliga personer (till exempel snubben till höger på sista bilden ovan). De skulle gå och se Against Me! och The Cult som spelade i Henderson söder om Las Vegas samma kväll – alltså samma turné jag hade sett i San Diego kvällen innan. De erbjöd sig att fixa in mig gratis, och jag bestämde mig för att hänga på det istället för dagens PRB-spelningar.


Väl framme i Henderson fick jag stå allra längst fram och se mitt favoritband för andra kvällen i rad, och sen kollade vi på The Cult från backstageområdet bakom scenen eftersom mina nyfunna vänner råkade känna trummisen. Och sen blev det efterfest någon kilometer från spelstället, i deras hus som var alldeles för ballt för att jag ska kunna beskriva det rättvist. SJUKT bra första kväll i Vegas (eller i alla fall Nevada), i vilket fall som helst.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *