Metabloggande

Vad ska jag blogga om?

comment

Jag fick den himla fina kommentaren ovan nyss, och eftersom jag kände mig träffad så får svaret ett eget inlägg. Av olika anledningar behåller jag helst min Facebooksida så privat som möjligt, men däremot vill jag verkligen blogga mer!

Jag tror att jag håller på att genomgå någon sorts identitetskris när det gäller den här bloggen, och vet inte riktigt i vilken riktning jag ska ta den. Jag skulle gärna vilja skriva lite varje dag istället för någon gång i veckan, men på senaste tiden har jag mest suttit och stirrat på en tom skärm utan något att säga.

Så om det är någon mer än Karin som skulle vilja ha fler uppdateringar här får ni hemskt gärna säga till vad ni vill att jag ska skriva om. Ämnen, teman, rubriker, frågor, bilder, önskeinlägg – precis allt är välkommet!

0 Comments

 • emma sofie w

  åå jag saknar också ditt bloggande, även om jag varit dålig på att lämna kommentarer på sistone.

  skulle gärna läsa mer om vad som händer i ditt liv just nu (även om det kanske är dom inläggen som är svåra att skriva, känner igen stirrandet på en tom skärm), vill gärna ha mer musiktips, skulle gärna läsa mer om dina tatueringar och ett inlägg om varför du inte skulle vilja flytta tillbaka till sverige (om du inte vill det, det vet jag ju ingenting om).

 • Jennie

  Jag gillar alla dina inlägg, spelar ingen roll vad du skriver! Både om utflykter, politik och tja, vad som helst. Gör det som känns roligast, det brukar bli bäst! 🙂

 • Agnes

  Jag gillar utflykterna ni gör, tatueringarna, läsa om din vardag i USA, meatless monday (för att jag är sjukt dålig på att äta vegetariskt och borde skärpa mig). Men jag håller med förgående talare om att alla inlägg är roliga/intressanta.

  Jag bloggar inte själv och är bara glad för att jag får möjligheten att ibland blicka in i din vardag så jag väntar tålmodigt på nästa inlägg 🙂 När det kommer så kommer det. Ingen press! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *