Drömhuset,  Konsumtionsglädjen,  Ytligheter

Den perfekta sminkförvaringen

Ända sen jag flyttade in i mitt nya hus för några månader sen har jag varit på jakt efter ett sminkbord. Mitt nya badrum är ganska litet utan speciellt mycket förvaring, så hittills har jag helt enkelt förvarat smink och smycken lite här och var där de har fått plats – typ på golvet, i garderoben, på mitt skrivbord.

Efter ganska många turer fram och tillbaka med helt opålitliga människor på Craigslist (amerikanska Blocket) så hittade jag idag äntligen ett sminkbord jag gillade. Hämtade upp och släpade hem det och ställde in i sovrummet, och voila! Passar perfekt.

vanity

Köpte det för övrigt av en man som frågade om jag skulle ha det till min dotter. Jag ba, eh nej? Måste man vara en 10-årig tjej för att vilja ha ett sminkbord?

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *