Konsumtionsglädjen,  Motorcyklar

Min nya leksak

Ända sen jag var ganska liten har jag velat köra motorcykel. Och nästan lika länge har jag velat äga en Harley-Davidson Sportster. Och idag, mina vänner, slog den drömmen in. Jag är numera stolt ägare till en Sportster på 1200cc. Den är skitsnabb. Och så är den det överlägset dyraste jag någonsin köpt, så nu kommer jag att vara ganska pank ett tag. Men pengar är en sån världslig sak. Det här är en investering i livskvalitet.

harley

Nästa steg blir att bestämma mig för om jag ska lacka om henne eller ej. Har aldrig varit ett fan av flames, det känns så himla 90-tal, men tycker samtidigt inte att det ser så himla tokigt ut på just den här hojen. Vad tycker ni?

0 Comments

  • Cinderalley

   Tack! Jo lite så känner jag också, men vi får se. Har inte liksom inte bråttom att göra en massa drastiska förändringar med den här hojen än.

 • Elin

  Jag skulle nog lacka om den var min 🙂
  En liten tanke förresten, när jag åker har jag ett vattenavvisande ställ (ser mer ut som ett för slalomåkning i fjällen) som fungerar bra kalla svenska dagar, men som är aningen för varmt då det är högsommar. Men hur klär du dig då du åker? När du fotar dig på din mc så har du som fotot ovan bara tshirt. Vore kul att få se lite hur man är klädd då man åker i San Diego 🙂

  • Cinderalley

   Blir förmodligen nytt lack, men inte än på ett tag 🙂
   Asså jag försöker tänka på det här med “safety first” så oftast kör jag i jeans, boots, mc-skinnjacka, handskar och integralhjälm eller vad det heter på svenska. Är det kallt ute har jag dessutom ett underställ att ta på som underlager. Men det blir så sjukt varmt här på sommaren att ibland GÅR det inte att ha jacka på sig, man skulle liksom svimma av hettan, så i så fall kan det hända att jag kör i t-shirt.

   • Elin

    aha, du får gärna slänga upp ett sånt foto också 🙂
    alltid kul att se nåt som är lite annorlunda än mitt svenska heltäckande tält som är så stelt att man går som en stelopererad då man kliver av hojen, speciellt de gånger då jag åker bakpå sambons nya som man måste hoppa tusen meter upp för att hamna på rätt plats.

  • Cinderalley

   Do it! Jag har haft mitt i typ ett och ett halvt år. Och jag sålde just min Honda och köpte en HD, så jag och din pappa gjorde väl lite tvärtom där 🙂

 • Anja

  Yay! Cool. Fast jag skulle nog lacka om efter ett tag, eller, i mitt fall, typ hundra ar eftersom jag har sa svart att bestamma mig,haha! Kan inte ens bestalla custom skates liksom – for manga alternativ! Men grym bike iaf 🙂

  • Cinderalley

   Haha, eller hur, hatar när alternativen är oändliga! Om/när jag lackar om blir det nog mattsvart med röda detaljer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *