Livet är en fest,  Vardagsanekdoter

Nya kompisar och spontanutgång

idaho2

Häromdagen åkte jag ner till Lucky’s Tattoo i Downtown för att hänga med min kompis Jay som jobbar där. Väl framme på studion blev jag presenterad för Nikki och Simone, två tjejer från Idaho på Kaliforniensemester. De kände ingen i stan och ville ut och fezta, så vi tog på oss att guida dem till några närliggande barer. Jag hade verkligen inte planerat utgång, men kunde inte riktigt stå emot grupptrycket.

Det var i alla fall trevligt att få komma ut bland folk lite en helt vanlig onsdag. Och jag känner lite att om det var jag som var på besök i en delstat där jag inte kände någon så hade jag hemskt gärna haft någon ur lokalbefolkningen för att guida mig runt. Och då kan det ju vara värt att offra lite av nattsömnen.

idaho
(Vet inte varför jag ser livrädd ut på bilden, de var trevliga!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *