Bra saker,  Länkkärlek

Best of interwebz

Hörrni, mitt i allt elände som är dagens samhälle tycker jag att det kan vara skönt att få skratta lite också. Dagens två roligaste:

1. Ett restaurangägarpar i Arizona som nyligen var med i Kitchen Nightmares med Gordon Ramsey gick fullkomligt batshit crazy på sin Facebooksida. Nu har de visserligen raderat alla inlägg och ersatt med en ursäkt som hade kunnat komma direkt från Sverigedemokraternas pressekreterare, där de hävdar att de blivit hackade. Men gå in och läs den länkade artikeln, det är något av det roligaste jag läst på the interwebz. Det är kanske inte helt PK att skratta åt idioter, men om ni känner så är det bara att låta bli att klicka på länken.

2. Skrattade högt när jag läste David Sundins blogginlägg “Pöö w Cäitpivobä”. Så himla loligt!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *