Livet är en fest

BLL-uppladdningen

bll2

Jag har nog nämnt att jag har dragit ner rätt rejält på mitt alkoholintag under de senaste kanske fem månaderna – jag har inte slutat helt eftersom a) jag älskar öl och b) jag tror inte på förbud. Däremot dricker jag bara någon enstaka bira vid något enstaka tillfälle numera, och kan knappt minnas sist jag var på krogen.

Men nu ska jag ju som bekant till Vegas på punksemester i helgen, och där går det helt enkelt inte att hålla sig nykter. Så den här helgen har jag ägnat åt att vänja min kropp vid alkohol igen. Drack fyra öl och ett glas champagne i lördags (vänstra bilden), samt en öl igår (högra bilden). Visserligen Bud Light Lime, så det räknas väl egentligen knappt som öl. Men jag står fast vid att en kall BLL är det absolut bästa man kan dricka i alkoholväg när det är varmt ute.

Jaja. Vi får väl se hur detta går.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *