Konsumtionsglädjen,  Ytligheter

Den perfekta skinnjackan, del II

Jag är som bekant alltid på jakt efter den perfekta skinnjackan, och med jämna mellanrum så händer det att jag hittar den. Min kompis Mikey Ratt driver Pack Ratt Records, en liten vintage- och skivbutik som delar lokal med en motorcykelverkstad här i San Diego och fokuserar på gamla bikerprylar och kläder, till exempel boots, skinnvästar, motorcykeldelar, coola smycken och gamla Harley-t-shirts. I samma lokal finns även Puss in Boots Vintage som är kanske bästa stället i stan om man är på jakt efter vintageboots. (<-- Obs! San Diego-tips!) I alla fall, jag gick dit i fredags med vissa förhoppningar om att hitta ett par nya motorcykelboots, men snubblade istället över Den Perfekta Skinnjackan™. En sjukt snygg bikerjacka från 80-talet med fransar och i precis rätt storlek, en sån som jag har letat efter i flera år typ. Fick dessutom 20% rabatt i utbyte mot att jag lovade att instagramma jackan och tagga #pussinbootsvintage, vilket jag såklart hade tänkt göra i vilket fall som helst. Såna här butiker är värda allt stöd de kan få. fringe

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *