Motorcyklar,  Vardagsanekdoter

Motsatsen till semester

Jag märker att det har blivit sommar i Sverige, både på lägre uppdateringstakt i de bloggar jag läser och på mina egna för tillfället ganska sorgliga besökssiffror. Själv har jag ungefär motsatsen till semester just nu, vilket är min egen ursäkt för dåliga uppdateringar.

I väntan på bättre tider kan jag i alla fall dela med mig av en bild på mig själv som jag hittade i senaste numret av Wrench Magazine när det damp ner i brevlådan häromdagen, från Hippy Killer Hoedown för ett par månader sen. Hade ingen aning om att bilden togs, men eftersom Wrench för tillfället är den enda tidingen jag gillar tillräckligt mycket för att prenumerera på är jag lite nöjd ändå.

wrench

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *