Halloween,  Livet är en fest

När man mår som man förtjänar

I måndags fyllde jag år. Det firade vi i lördags med stort Halloween- och födelsedagskalas hemma hos Laura. Jag som nästan aldrig dricker mer än kanske två öl åt gången numera slog på stort och minns bara ungefär halva kvällen. Dock minns jag:

– att alla mina vänner var där
– att jag spelade pingis i full utklädnad med ett gäng frat boys i typ två timmar – de spelade egentligen beer pong men eftersom det var min födelsedag gick de med på att spela vanlig pingis ett tag
– att jag smet in på en fest där jag inte kände någon för att de hade en sån där uppblåsbar hoppborg och att det var det bästa någonsin
– att vi byggde en mänsklig pyramid och att jag var högst upp
– att jag drack tequila för första gången sen 2007 (eller det minns jag inte alls, men det är nog tequilans fel)
– att jag var helt ohämmat lycklig en hel kväll

Sen var jag helt vidrigt bakfull i två dagar och man skulle kanske kunna tro att jag fyllde 17 och inte 27. Det är nog tur ibland att man bara fyller år en gång om året.

075

4 Comments

  • Sofia

    Grattis i efterskott!
    Min sista fylla hade jag på tequila. Det är över 15 år sen nu men det räcker med att jag känner doften av tequila för att jag ska påminnas om varför jag valt att leva utan alkohol. Låter som en härlig kväll dock!

    • Cinderalley

      Ja usch, tequila är anledningen till att jag inte dricker starksprit över huvud taget, annat än vid extrema undantagsfall (typ min födelsedag). Gillar öl för mycket för att lägga ner alkohol helt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *