Livet är en fest

Cinco de Drinko

Min mamma är här och hälsar på. Och det är ju väldigt trevligt, förutom att hon tydligen har dåligt inflytande på mig. I fredags när vi var ute och åt drack jag nämligen min första öl på nästan fyra månader. Det var visserligen en svingod belgisk extra pale ale från en av San Diegos bästa ölbarer, så jag ångrar ingenting. Men sen drack jag en Corona två dagar senare också. Det här börjar ju gå utför.

cincodedrinko

5 Comments

 • Henrik

  Det finns hopp1
  IPA nästa 😉

  Jag har egentligen aldrig läst bloggar tidigare och ramlade in på din av en händelse. Kom in på din gamla hemsida vid en sökning och klickade på länken. Uppskattar vad du skriver väldigt mycket, får massor av matnyttig information om hur det är att bo I San Diego, om musikutbudet och så mycket mer 🙂 Snygg sida och upplägg, härliga bilder på miljö och leverne. Kommer att fortsätta plöja mig igenom vad du skrivit under de gångna åren. Ha bra//H

  • Cinderalley

   Men vilken fin kommentar, tack snalla! Men nu skams jag ju lite over att jag ar sa dalig pa att uppdatera, ska forsoka battra mig 🙂

 • Henrik

  Då var jag ikapp. Plöjt igenom från ruta ett mellan andra åtaganden. Tack för allt du delat med dig, massor av läsvärt att reflektera över, lite att både skratta och gråta över och massor av tankar och funderingar. Jag har dragit ur lite tips och förfaranden om hur livet är i SD och vet att du hjälpt oss massor bara med att skriva det nu skrivit. Sigalert exempelvis, tack!
  Fortsätter naturligtvis att följa din blogg 🙂
  Tråkigt med bränderna, hemskt helt enkelt. Får hoppas att det stabiliseras och att det inte blir för blåsigt.
  Ha en bra helg när den väl kommer//H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *