Livet är en fest

Livet är en fest

En ganska rolig grej med mitt jobb är att alla här verkligen gillar partyn, och att anordna allt från födelsedagsfiranden och after work till stora fester där alla i San Diego är bjudna. Alla på kontoret har en birthday buddy, och när den personen fyller år har man som uppgift att fixa kalas för dem i konferensrummet. Vi har en social club som planerar roliga after work-happenings. Och häromdagen fick alla champagne innan lunch för att fira att en av våra redaktörer ska gifta sig. Dessutom finns det gratis popcorn på kontoret, varje dag. Bästa grejen ever.

I alla fall. Varje månad har vi också ett stort party på något speciellt tema. För ett par veckor sen var det Best of San Diego, som är en av den här stans största årliga fester, anordnad av San Diego Magazine. Eftersom jag jobbar där fick jag gratisbiljetter, så jag och min kille (tänkte skriva ”min nya kille” men vi har faktiskt varit tillsammans i snart ett halvår, jag har bara varit sämst på att blogga om det) tog på oss hela och rena kläder och drog dit. En hel kväll med gratis drinkar och mat från de bästa restaurangerna, barerna och bryggerierna i San Diego. Inte så illa. Så här såg vi ut:

sannapaul

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *