Äventyr

Alla hjärtans dag i svampgrottorna

I lördags var det som bekant Alla hjärtans dag. Jag och Paul hade ett fullspäckat schema hela dagen, och började med att hajka till något som kallas för the Mushroom Caves i Solana Beach i norra San Diego.

DSC_0044

DSC_0050

Vi tog en utmarkerad gångstig tills vi hittade en skylt som det stod ”No Trespassing” på. Där svängde vi in, som de rebeller vi är, och fick klättra upp för ett brant och väldigt snårigt berg tills vi nådde toppen.

DSC_0067

DSC_0069

Där stod vi plötsligt och stirrade rakt ner i en stupande brant ravin, med havet bakom oss och motorvägen Interstate 5 framför oss. Och trots att vi har åkt förbi hur många gånger som helst är det helt omöjligt att gissa att den här grottravinen ligger gömd här, in plain sight.

DSC_0082

DSC_0087

Bilderna gör det inte rättvisa, det är svårt att fånga den där sugande magkänslan när man står vid toppen av en brant klippvägg och lätt skulle kunna falla mot sin död om man skulle råka trampa fel för nära kanten. Men vi överlevde! Tack och lov, eftersom vi hade planer att åka och kolla på detta senare på eftermiddagen:

DSC_0121

Flat track racing i Del Mar! Den mest romantiska Alla hjärtans dag-dejten vi kunde tänka oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *