Irritationsmoment,  Vardagsanekdoter

Nuvarande sjukdomstillståndet

Jag hade alltså tid hos en ny specialist igår för handleds- och axelproblemen, och det här var den första läkaren på väldigt länge som faktiskt spenderade mer än fem minuter med mig, ställde relevanta frågor och gjorde en ordentlig fysisk undersökning, samt läste igenom hela min journal. Det borde man kanske förvänta sig av alla läkare man träffar, men de andra specialister jag har varit hos hittills har varit mer intresserade av att skicka problemet vidare till någon annan.

Under besöket hann jag med både att få axeln röntgad, samt att få en kortisoninjektion i handleden. Har såklart ingen garanti för att det kommer hjälpa, och just nu är det ganska ömt och svullet, men det är i alla fall den första potentiella riktiga lösningen jag har fått på handledsproblemen. Och eftersom jag har haft ont i snart ett år är jag vid det här laget villig att prova nästan vad som helst.

Och så har jag sjukgymnastik idag och akupunktur imorgon. Och på fredag sticker vi iväg på 10 dagars semester utan dator och jobbstress. Om inte allt detta hjälper i alla fall lite så vet jag inte vad jag gör. Hugger av mig handen kanske.

sannaberg

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *