Vardagsanekdoter

Veckan som kommer

Hakar på Egon och Nostalgifabriken och kör en liten genomgång av de kommande dagarna, mest för att jag har en förhållandevis händelserik vecka framför mig.

Måndag: Idag alltså. Imorse hann jag med ett läkarbesök där jag bland annat fick en kortisoninjektion i handleden, vilket jag nog skriver mer om senare. Ja, sen har det varit jobb och möten och snart ska jag 1) gå till en piercingstudio och fråga om de kan sätta i mina tydligen mycket avancerade örhängen åt mig, eftersom jag var tvungen att ta ut dem när jag gjorde min magnetröntgen för några veckor sen, och 2) gå hem och färga håret.

Tisdag: Jobb, jobb, jobb. Samt sjukgymnastik. Och packa klart inför vår Peru-resa på fredag.

Onsdag: Jag har bokat tid för akupunktur efter jobbet, vilket kan bli spännande. Har aldrig gjort detta förut. Sen direkt iväg på AW på en ganska nyöppnad bar precis vid baseball-arenan Petco Park.

Torsdag: Kommer antagligen att stressa mig igenom min sista arbetsdag innan semestern, för efter jobbet kör jag och Paul till Los Angeles för att sova hos några kompisar som bor nära LAs flygplats.

Fredag: Vi flyger till Peru! Har en 40 minuter kort mellanlandning i San Salvador som jag är en smula nervös över. Räknar kallt med att våra väskor inte kommer hela vägen fram, men vi får väl se. Knock on wood.

Lördag & Söndag: Vi landar i Arequipa klockan 7 på morgonen på lördagen, så behöver nog gå och lägga oss och sova i några timmar det första vi gör. Sen ser jag fram emot att äntligen få träffa min mamma, styvpappa, syster, blivande svåger samt systerdöttrar som redan är på plats i Peru. ÅH.

family
Familjen ♥

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *