Tatueringar och sånt

Dagens: PMA all day

tattoo1

En bra grej med att ha kompisar som är tatuerare är till exempel när man har tråkigt en lördagskväll och känner för att tatuera sig, och man bara kan skicka ett sms och en halvtimme senare sitter man under nålen. Paul och jag gjorde just detta igår kväll. Vi hade haft en produktiv dag i garaget och sen inte mer planer än så, när Paul kom på att vi borde gå och tatuera oss. Så vi hörde av oss till Shannon, en kompis som jobbar på en tatueringsstudio fem minuter från vårt hus. Jag hade egentligen tänkt köra något större på benet, men sen blev det så sent och jag orkar inte vara uppe hela natten. Så det fick bli en liten grej på handen istället.

tattoo2

PMA står alltså för Positive Mental Attitude. Känns extra viktigt i tider som dessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *