Äventyr

Motorcyklar, dinosaurier och monsterförkylningar

Helgen som gick var både väldigt bra och väldigt dålig.

Det bra:

IMG_13411

Jag fick hänga i Joshua Tree med en massa bra brudar och köra motorcykel och fota med Women’s Moto Exhibit.

20160116_124924

Vi hade hyrt ett fint hus med en gigantisk tomt mitt ute i öknen. 13 tjejer i ett hus med tre sovrum och ett badrum… Det gick förvånansvärt bra faktiskt.

20160116_154104

Vi körde runt i Joshua Tree National Park hela lördagen tills solen gick ner.

20160116_163616

Det var svinkallt ute, men det är få saker som är så fina som solnedgångar i öknen.

Och så det dåliga:

20160117_101533

Jag hade en förkylning på gång redan innan jag körde ut till öknen, men jag ignorerade det och hoppades på det bästa. Men det var så kallt hela helgen att jag vaknade på söndag morgon med en riktig monsterförkylning. Jag lyckades ta mig ungefär halvvägs hem till San Diego igen innan det blev för mycket att ha hjälm på sig och inte kunna andas genom näsan och inte kunna snyta sig, plus att jag antagligen hade lite feber också. Så Paul fick komma och möta mig och köra min hoj hem sista biten medan jag tog bilen. Och sen har jag varit så sjuk att jag inte har kunnat gå till jobbet den här veckan.

Bilden ovan tog jag när jag stannade vid Cabazon Dinosaurs för att snyta mig. Hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *