Livet är en fest,  Vardagsanekdoter

Fullspäckade helgplaner

joshua-tree-bikes

Har knappt varit i San Diego de senaste… 7 helgerna? Det har varit fullt upp med resor till Joshua Tree, Anaheim, Long Beach, Big Bear, och så vidare. Men den här helgen åker vi ingenstans, och det ser jag fram emot. Istället har vi ett fullspäckat schema med kul saker som händer i vår egen stad.

Fredag:
Ikväll spelar Leftöver Crack här i North Park, och jag är sjukt peppad eftersom de är ett av mina favoritband (har sett dem live i 6 städer, i 4 olika länder, och i 2 världsdelar!). Samma kväll har tatueringsstudion som både jag och Paul och flera av våra vänner går till en grand opening-fest, eftersom de nyligen flyttade till nya lokaler. Och så är det en kompis födelsedagsfest, men den hinner jag nog inte med tyvärr eftersom det andra var inplanerat först (förlåt Jenny!).

Lördag:
Den här helgen är det Big 3, ett stort swapmeet med fokus på bil- och motorcykelgrejer som jag och Paul går på varje år. (Vi gick båda på detta varje år på eget håll innan vi träffades, och nu går vi tillsammans. Fint!) Pauls pappa plus en kompis från Texas är i stan pga av detta, så vi hänger nog med dem en del också.

Söndag:
Vi tar eventuellt en sväng till Big 3 igen om det känns som att det fortfarande finns grejer att se/köpa. På kvällen ska vi gå och se Book of Mormon, som jag har velat se hur länge som helst. Det är alltså en musikal av South Parks skapare Trey Parker och Matt Stone. Min kollega såg den häromdagen och kallade den “very offensive”. Bästa sortens musikal!

Måndag:
Vi jobbar visserligen på dagen, men sen tänkte vi förlänga helgen med lite Pliny the Younger. Det är alltså en Triple IPA-öl från Russian River Brewing som släpps en gång om året och som ALLA vill dricka, så i vanliga fall får man stå i kö i flera timmar utanför någon bar som säljer den för att få sig ett smakprov. Jag har som princip att jag inte står i kö till grejer, men istället hittade jag en bar i San Diego som sålde Pliny-biljetter som gör att man är garanterad ett glas. Jag köpte två, så på måndag är det jag och Paul som går och dricker varsin legendarisk IIIPA efter jobbet. (Och tar en Uber hem, eftersom alkoholhalten i den här ölen är på över 10%.)

Ja, det var väl det. Vad ska ni göra i helgen?

5 Comments

 • Annika

  Fina helgplaner. Var spelas Book of Mormon? Vi har varit sugna på att se den också. Och ölen låter spännande men jag fixar inte riktigt så hög alkoholhalt (i någon alkohol överhuvudtaget) så jag får nog hålla mig till mina lättviktaröl istället…

  Den stora planen den här helgen: INTE JOBBA. På minst två dagar (förra helgen jobbade jag nästan hela helgen igenom och nästa helg jobbar jag pga. av konferens). Tänkte försöka få till en utflykt till stranden faktiskt – det var ett tag sen. Ta med en termos kaffe och en tidning. Idag ska jag gå till Barnes and Noble och göra av med presentkort som vi fick i julklapp och äta på Joe´s Crabshack. Söndag yoga, stor frukost hemma (pancakes)….och kanske en del jobb igen…

  • Cinderalley

   På Civic Theatre, tror att det fortfarande finns biljetter till vissa föreställningar! Och inte jobba låter härligt, njut! Vi lyckas aldrig ta oss till stranden heller, men det är helt ok med mig. För mycket sand, haha.

 • Honey

  Vara svårt avundsjuk på att ni ska se Book of Mormon! Okej, kanske inte hela helgen, men en lagom klädsam liten stund i alla fall. I övrigt ska jag ut och springa, lyfta rätt tunga vikter, planera både en Londonresa i slutet av mars och min systers möhippa, äta nästintill oändliga mängder rostade kokoschips (min senaste last) och hålla tummarna för att jag får minst en jobbintervju nästa vecka. Eventuell övrig tid ska jag läsa 🙂

 • Jenny

  Ingen fara 🙂 Var en annan jag ocksa bjod pa festen som gick pa just den spelningen 😀 Ar det Pliny the younger day redan i morgon?! Herre gud. Som vanligt sa jobbar Robert och tror det blir ingen Pliny the younger for honom. Tror vi missat den dagen varje ar, forutom en gang, da vi gick pa Eleven sa frekvent att jag lyckades fixa det sa att bartendenr satt en undan at honom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *