Vardagsanekdoter

Garagekvällar

garagehangs

Vårt lilla garage har blivit något av en social hubb ända sen Paul började jobba morgonskiftet igen. Nästan varje dag när jag kommer hem från jobbet är Paul ute i garaget och meckar med något av alla våra fordon, och nästan alltid är någon annan där och dricker en öl och/eller hjälper till. Oftast är det Dennis, vår granne som bor i huset bredvid men nog tillbringar mer tid hemma hos oss. Men eftersom folk vet att vi alltid är i garaget tittar andra personer förbi ganska ofta.

Igår när jag kom hem var Pauls lillebror där med sin tvååriga dotter, plus två av Pauls kollegor och en kompis som precis hade kört in från Texas. Lite senare kom grannen och en annan kompis över också. Vi hängde i garaget och lyssnade på musik och drack öl och meckade med hojarna precis hela kvällen. Vi åt till och med middag i garaget.

Såna här dagar är så himla fina. Älskar att ha ett stort gäng människor som bor i närheten och som gillar att göra precis samma saker som vi. Enda problemet är väl möjligen att det ser ut såhär i skräphörnet av garaget när alla går hem (och lämnar städningen åt oss):

tecate

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *