Äventyr,  Vardagsanekdoter

En av alla plåtningar

“You do more photo shoots than anyone I know” sa Pauls syster till mig häromdagen. Och så är det nog. Men eftersom jag umgås med ganska många människor som är fotografer och/eller modeller så är det inte något jag riktigt reflekterar över, eftersom det är plåtningar överallt hela tiden. Det bara är så. Jag har verkligen inga modellambitioner men har samtidigt ingenting emot att bli fotad, så jag ställer oftast upp när någon frågar. Allra helst om det är motorcykelrelaterat, så att jag kan göra min grej istället för att bara stå helt awkward framför en kamera. Men ibland även andra sorters bilder. Som denna. Tagen för några veckor sen av Lanakila MacNaughton för Born Losers.

Hjälmhår, förkyld, och ganska sleten efter att just ha kört 25 mil på hoj mitt i vintern. Men jag gillar den ändå.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *