Ytligheter

Klädutmaningen

Jag blev nominerad av Peppe att göra den här klädutmaningen. Så vi kör väl! Så här såg jag ut igår på väg till ett Anti Superbowl Party hos några vänner:

DSC_000555

Vad gör du för att hålla dig varm under vintern?

Bor i Kalifornien. Hehe. Nä, men sover under 100 filtar, har alltid tofflor på mig inomhus, samt ordentliga ytterkläder när jag går ut. Jag tänker tillbaka på när jag var liten punktonåring i Stockholm och undrar hur jag egentligen överlevde vintrarna där. Hade jämt på mig typ trasiga Converse, kortkjol med flera par trasiga strumpbyxor, och några lager luvtröjor istället för jackor. But whyyyy?

Vad är din filosofi vad gällande kläder?

Jag försöker att inte köpa för mycket billiga, nyproducerade kläder, utan köper istället det mesta på second hand. När jag köper nytt gör jag det helst från små märken som ägs/designas av kvinnor (till exempel dessa). Min svaghet är dock H&M, även om jag har dragit ner rätt rejält på hur mycket jag handlar där. Min ursäkt är att det är ett svenskägt företag, vilket jag vill stödja, även om det väl är en klen tröst för de som jobbar för slavlön i klädfabrikerna…

Vad har du på dig på bilden?

Byxor från PacSun ($20 på rea!)
T-shirt köpt på TRIco i Los Angeles
Väst i barnstorlek köpt på ebay
Halsband från Buffalo Exchange
Solglajjor från La Loupe Vintage
Bootsen är mina absoluta favoriter från Wandering Coyote
Skärpet är vintage och köpt på Brake and Rumble

Hur piffar du upp din look?

Rött läppstift och nytvättat hår. Mitt hår ser alltid ut som skit eftersom jag har motorcykelhjälm på mig nästan varje dag. Så att få tvätta håret och föna det rakt utan att förstöra det med en hjälm gör underverk för min look.

 

Jag nominerar… vem som helst som vill göra den här utmaningen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *