Livet är en fest

Pauls födelsedag

paulbday1

Paul fyllde år i tisdags. Han är ganska ointresserad av födelsedagar så jag ser det som min plikt att omvandla honom till en födelsedagsälskare. Så jag drog ihop alla hans närmaste vänner för en överraskningsmiddag. 14 personer dök upp, vilket inte var så tokigt med tanke på att det var en tisdag och jag hade kommit på idén att ha överraskningsfest kvällen innan (eh, ja, framförhållning är inte alltid min bästa gren).

paulbday2

Vi åt en massa god mat på Bankers Hill Bar & Restaurant. Sprang även in i en av mina kollegor som tipsade om drinken The Stalker som tydligen ska vara en av San Diegos bästa cocktails. Jag dricker inte sprit så kan inte intyga, men Paul beställde den och gillade i alla fall. Tips om ni är i San Diego!

paulbday3

Sen fick födelsedagsbarnet en liten tårtbit och vi sjöng Happy Birthday, och sen var klockan typ 21 och alla skulle upp och jobba nästa morgon så vi åkte hemåt istället för att gå vidare. Så himla vuxet! Men han är trots allt 36 nu så det är väl bara som det ska vara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *