Vardagsanekdoter

Fucking svart vinbär

Stor dag detta. Det här är första gången på 8+ år av bloggande som jag bloggar från mobilen. Så, ja. Min nya telefon är ungefär 1000 gånger bättre än den gamla.

Men det jag egentligen tänkte säga var att när min mamma var här och hälsade på alldeles nyss hade hon med sig en massa Läkerol till Paul eftersom han av någon anledning älskar det. Den här gången fick han prova en ny smak, nämligen svart vinbär.

Och alltså. Är det något jag inte klarar av är det smaken eller lukten av svarta vinbär. Misstänker att det har att göra med de absurda mängder billigt vinbärsvin jag drack som tonåring, det sitter tydligen ganska djupt rotat.

Igår kände jag en svag lukt som gav mig kväljningar, och jag insåg ganska snabbt att Paul, som satt bredvid mig, hade ätit en svart vinbärsläkerol. Han fick gå ut och röka en pipa innan jag kunde vistas i närheten av honom igen.

Såatteh. De här åker nog i papperskorgen snarast:

image

Men: den här bildkvalitén? Liiite bättre än min gamla mobil som bara tog suddiga bilder.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *