Metabloggande

Snapchat (fattar fortfarande ingenting)

snapsnapsnap

Jag har gått över till the dark side, aka Snapchat. Jag känner mig egentligen lite för gammal för detta (bildbevis ovan), men det är rätt kul att se vad folk har för sig på dagarna, sånt som inte är tillräckligt spännande eller polerat för Instagram och Facebook. Följ mig om ni vill, jag heter cinderalley där med. Det blir mest djurklipp, och kanske någon enstaka motorcykelvideo här och där.

2 Comments

  • Emma

    jag fattar inte heller, hela appen är så … ologiskt uppbyggd! men jaja, men vill ju inte vara en gammal stofil och filtren är ju rätt roliga. tog en rätt rolig selflie häromdagen på tunnelbanan och min kille ba: “du vet väl att alla i vagnen ser dig när du håller på och sträcker ut tungan och så?”. hade ärligen inte en tanke på det. så inte nog med att jag är gammal, jag är obv rätt puckad också …

    • Cinderalley

      Haha ja, fast dagens ungdom (!) håller väl på och tar selfies och snapchattar överallt hela tiden, så man kan ju tänka sig att folk är rätt vana och inte bryr sig längre? Roligt i alla fall ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *