Det ofattbara,  Listor

Saker jag hellre gör än pratar om Trump

camping

Såhär två dagar senare har valresultatet slutat kännas som en kollektiv mardröm vi forfarande kan vakna från, och mer börjat sjunka in som verklighet. Tro det eller ej, men jag vill faktiskt inte att den här bloggen ska bli tillägnad min avsky inför USAs nästa president, så jag försöker fokusera på annat. Det går sådär. Men här är 40 saker jag hellre gör än pratar om Trump:

 1. Kör motorcykel med min kille
 2. Klappar mjuka djur
 3. Läser böcker
 4. Dricker lokalbryggd öl
 5. Reser till andra delstater som har en blå majoritet
 6. Hänger med mina svenska kompisar som är på besök
 7. Går på hundpromenader i solen
 8. Åker till öknen
 9. Undviker Pauls konservativa släktingar genom att fly landet både över Thanksgiving och jul
 10. Jobbar
 11. Lagar mat
 12. Målar om gamla möbler
 13. Bygger klart min chopper
 14. Läser bloggar
 15. Tatuerar mig
 16. Tar dagsturer till Mexiko
 17. Går på punkspelningar
 18. Pratar om vädret
 19. Promenerar barfota på stranden
 20. Påbörjar någon sorts romanprojekt
 21. Rensar ur garderoben
 22. Kollar färdigt på New Girl på Netflix
 23. Engagerar mig politiskt
 24. Klappar alla hundar på jobbet
 25. Byter tillbaka till mitt ogifta efternamn
 26. Går på pilates
 27. Köper en muskelbil
 28. Målar naglarna
 29. Blir bättre på att fotografera
 30. Köper skor
 31. Planerar nästa års Sverigeresa
 32. Provar nya restauranger
 33. Campar
 34. Börjar plugga igen
 35. Åker båt
 36. Startar band
 37. Ansöker om amerikanskt medborgarskap så jag kan rösta om fyra år
 38. Hoppar fallskärm
 39. Lär mig spanska ordentligt
 40. Skriver långa blogginlägg för att skingra tankarna

Fotot ovan är taget av Staci Wilt

4 Comments

 • Jenny

  Bra lista dar. Sa skulle nog min ocksa se ut for det mesta. Och det har med starta band, alltsa hur fan gor man det? Jag och Robert har ett “band” med bara oss tva, och det gar ju skit bra. Haha.

  • Cinderalley

   Haha ja, först behöver man ju folk som kan spela instrument, sen behöver man en replokal samt några låtar att spela. Fast det är ju tricky att få ihop allt, kanske därför jag inte har lyckats starta ett band på typ 6 år.

 • Ulf

  Kan du hoppa över nr 27 eller ändra den till Köper miljöbil (om det nu finns något så motsägelsefullt). Ett av den valde presidentens löften är ju att skrota Paris-avtalet. Ge honom inte rätt. Snälla!
  20, 31 och 35 gillas skarpt ??
  Men även alla andra (utom 27 alltså)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *