Livet är en fest

En helt vanlig torsdag med rosa drinkar och fotoautomat

Igår drog min kompis Sarah med mig på ett Galentine’s Day Party, dvs en alla hjärtans dag-fest för bara tjejer. Arrangörerna hade gjort så fint med guld och glitter överallt, och alla som var där var skitsnygga och uppklädda till tänderna. Den här typen av event är verkligen utanför min comfort zone – jag som mest går på typ punkspelningar och motorcykelträffar – men det är kul att göra något annorlunda ibland.

I äkta Sarah & Sanna-anda tillbringade vi ungefär halva kvällen i fotoautomaten. (Andra halvan stod vi i kö till baren, men allt var gratis, så det är kanske dumt att klaga.)

galentine-s-day-Pe48fZSja

Den här jackan hade jag hittat på second hand för 20 dollar dagen innan. Älskar den så mycket att jag nog aldrig kommer ta av den igen. Och halsbandet fick jag av Sarah i galentine’s-present samma kväll ♥ ♥ ♥

galentine-s-day-Ps9hyHTyY

Jag har kanske 50 olika fotoautomatsremsor på mig och Sarah från de senaste fem åren (till exempel här och här). Men det här är eventuellt den bästa bilden vi har tagit.

galentine-s-day-PuM4tq2Ez

Fransar 4-ever.

galentine-s-day-PYyaWMbWz

Den här är nog ändå min favorit. Sarah hade glömt sina kontaktlinser (!) så hon såg ingenting. Tycker att den här bilden fångar detta väldigt väl, hehe.

2 Comments

 • Ida

  Hejsan!
  Jätte härlig blogg! 🙂
  Jag är så sugen på att testa livet i Kaliforninen efter sommaren men när man googlar på hur man ska göra tycker jag det är som en djungel… Jag är nyutbildad frisör och vill jobba i Kalifornien, det jag undrar är om du har lite tips och råd på hur jag ska gå till väga? Vart ska man börja liksom? Kan det vara en bra idé att åka dit på semester i några veckor för att på plats söka jobb och bostad och där efter fixa visum eller vad är bäst? Ha det bäst! 🙂

  • Cinderalley

   Hej! Kul att du vill komma hit. Jag skulle dock rekommendera att du kommer hit på ett studentvisum och pluggar istället eftersom det är i princip omöjligt att få arbetsvisum, och det kommer bli ännu svårare under den nya administrationen. Det är definitivt inte en bra idé att komma hit på turistvisum och söka jobb eftersom det inte är lagligt! Har skrivit ett inlägg om detta tidigare, här: http://www.cinderalley.com/2014/03/om-att-flytta-till-usa/
   Lycka till 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *