Helgen som gick

Helgen som gick i 10 bilder

desert01

I lördags började jag dagen tidigt med att möta upp Ace och Katie. Ace hade köpt en sprillans ny hoj dagen innan och ville åka på långtur, och jag och Katie är verkligen inte de som säger nej till att köra hoj en hel dag. Vår lilla grupp bestod av en amerikansk, en japansk och en brittisk motorcykel.

desert02

Vi åkte hit, till Vallecito Stage Station, en gammal diligensstation mitt ute i öknen ca 14 mil nordost om San Diego.

desert03

Hela stället är tydligen hemsökt. Jag är väldigt skeptisk till det här med spöken, men park ranger-damen som jobbade här berättade att ett av spökena brukar spela henne spratt. Tre kroppar ligger i alla fall begravda på en liten kyrkogård i anslutning till stationen.

Jag har för övrigt aldrig sett öknen så här grön tidigare, i vanliga fall är det 50 nyanser av brunt här ute. Men det har regnat så sjuuukt mycket den här vintern att till och med öknen blommar just nu.

desert04

Jag gjorde som jag brukar och hittade ett träd att klättra upp i.

desert05

Och sen åkte vi hemåt igen!

brunch01

På söndagen ställde mitt jobb till med Brunch Bash – en stor fest på ett fancy hotell i La Jolla, där alla som hade köpt biljett fick äta och dricka obegränsat med brunchmat och mimosas/bloody marys.

brunch02

Det fanns en hel del att äta till och med för oss vegetarianer.

brunch03

Fast det mesta var ganska sött…

brunch04

Paul bläddrade igenom det senaste numret av San Diego Magazine och hittade en artikel som jag hade skrivit. Helt naturlig pose!

brunch05

På vägen ut fick vi provåka denna Tesla. Det är världens snabbaste personbil, 1000 hästkrafter och går från 0-100 på 2 sekunder. Det är så SJUKT snabbt. Om jag var rik skulle jag helt klart kunna tänka mig att äga en sån här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *