Nostalgi

Throwback Thursday: Sommaren 2007

Är hemma och sjuk för tredje dagen i rad och har verkligen inget nytt eller intressant att blogga om. Däremot har jag känt mig ganska nostalgisk på sistone (tror att det har att göra med att jag och Paul åker till Sverige i sommar), och eftersom jag har fotat nästan allt jag har gjort de senaste 15 åren eller så har jag en hel hårddisk full med gamla minnen att gräva ner mig i.

Så jag tänkte att vi helt enkelt kan ta en titt på hur mitt liv såg ut för 10 år sen. År 2007 var jag 20, bodde i Stockholm, var nybliven singel, spelade i punkband, pluggade medie- och kommunikationsvetenskap på JMK, drack jättemycket öl, och hade ännu inte tagit beslutet att flytta till Kalifornien. Här kommer den våren och sommaren i bilder.

02-mars

I mars 2007 var jag i Malaga i Spanien och hälsade på min syster som bodde där då.

04-april

I april såg jag ut så här på tunnelbanan.

05-april2

Och samma månad tog vi en massa bandfoton med The Crack Babies. Jag gillar denna även om det inte blev den officiella bandbilden.

06-maj

I maj (tror jag, har nästan inga fotomappar från maj 2007 av någon anledning) spelade vi live på Kafé 44. På den tiden var väggarna fortfarande täckta i bandklotter.

07-juni

I juni var det tydligen varmt! Då körde vi runt i Crackmobilen och åt glass.

08-juni2

Och så sjöng vi karaoke på fyllan på någon kvarterskrog i Ängby.

09-juni3

Jag har så många gruppbilder från den här tiden att det egentligen borde bli ett eget inlägg. Vi gjorde knappt annat än att dricka öl och ta gruppbilder.

10-juni4

I juni var det även midsommar, som firades på någons landställe.

11-juni05

Och väl hemma i stan igen grillades det och dracks öl. Saknar att ha sommarlov, vilken himla lyxig grej.

12-juli

I juli körde vi en av våra bästa traditioner: Tequila Girlsnight hemma hos Ida. Vilket även är anledningen till att jag inte dricker sprit över huvud taget längre. Tequila = djävulen.

13-juli2

I juli var alla mina kompisar dessutom sjukt snygga. (Hej Amanda!) Och så hade min kamera en konstig mörk fläck som alltid hamnade mitt på någons ansikte. Här fick Jocke mörka fläcken.

14-juli3

Annars hängde vi på bryggan i Kristineberg och badade nästan varje dag. Den här bilden låg i en mapp med namnet “Bakisbad” vilket jag ändå tycker syns ganska tydligt i stämningen på bilden.

15-juli4

Här någonstans färgade jag håret svart igen (har typ 10 olika hårfärger/frisyrer bara den här sommaren, inte så konstigt att mitt hår fortfarande är slitet) och så hängde vi jämt på Bröderna Olssons.

16-augusti

Det helsvarta håret varade inte så länge, för sen blev det augusti och Augustibuller. Jag bytte ölen mot punkdunk

18-augusti3

Bra festivalgäng!

17-augusti2

Vi hade akustisk Crack Babies-spelning på Crackmobilen.

19-augusti4

Och sen var det bara parkhäng som gällde. Åh, jag saknar parkhäng!

20-augusti5

Vi åkte på någon sorts punkfestival i Södertälje.

22-oktober

Och sen färgade jag håret rött och så var den sommaren slut.

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *