Det ofattbara

Så mycket skit

Det är oktober, hörrni. Fattar inte var det här året har tagit vägen. Och jag har så mycket jag vill skriva om.

Jag vill skriva om Puerto Rico, som jag handlöst förälskade mig i när vi firade jul där förra året, men som nu är totalförstört efter stormen Maria och knappt får någon hjälp av USA:s skämt till president. Medan folk långsamt svälter ihjäl och San Juans borgmästare ber på sina bara knän om hjälp från fastlandet så svarar Trump med att attackera henne på Twitter.

Jag vill skriva om nazistdemonstrationen i Göteborg och hur stolt jag är över alla mina kompisar som var där och stod upp mot hatet. Men också hur jävla läskigt det är att nazister ens vågar visa sig offentligt, än mindre marschera öppet på gatorna.

Men mitt i alltihop sker den dödligaste masskjutningen i USA:s moderna historia under en musikfestival i Las Vegas, med över 50 döda och 500 skadade, och jag vet inte vad jag ska säga längre. Alla jag känner som är i Vegas just nu verkar vara oskadda, men flera av mina vänner försöker desperat få tag i sina nära och kära som är där men inte svarar i sina mobiler. Det är så overkligt, även om detta händer här gång på gång. Men kommer något att ändras, kommer vapenlagarna att skärpas? Nej.

One Comment

  • Gunnie

    Vapenlagarna i USA är ju helt groteska! Vapen får man gå omkring med, men banne den som har en dildo i fickan!!! Helt fullständigt bissart. Att som en jäkla struts stoppa huvudet i sanden och vägra se sambandet mellan fler lättillgängliga vapen och antalet vansinnesskjutnigar som äger rum hela tiden. Det är
    ju det enklaste sambandet, ju fler vapen, desto fler använder vapen för att döda!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *