Tatueringar och sånt

Tatueringsparty!

Jag har haft ett återkommande problem i ganska många år nu, och det är att så fort jag hittar en tatuerare jag trivs med så flyttar de från San Diego. Jag försöker att inte ta det som en personlig förolämpning, men det är svårt ibland. Min förra tatuerare var min kompis Jay, som flyttade från San Diego till Nashville för kanske fem år sen. Jag saknar honom ganska ofta, inte bara för att han var min bästa tatuerare, utan för att han då var en av mina närmsta vänner. Den här veckan var Jay dock och hälsade på i San Diego i några dagar, så jag passade på att styra upp lite tatueringshäng.

Paul, Jordan och Katie hängde också på, och Jay tatuerade oss alla fyra. Den som inte blev tatuerad för tillfället fick äta burritos och dricka mexikansk öl. Som man gör i Kalfornien.

Jag gjorde två smågrejer på benen eftersom jag inte har plats någon annanstans. Ni får se vad det blev när de har läkt! Nu är klockan efter 22, och den här tanten måste gå och lägga sig.

2 Comments

 • CC

  Vilken kul kväll!
  Är själv så tatueringssugen, men kan inte bestämma mig för vad och var. (Har dock mer tom yta än du har?)
  Hur blev det förresten med din ryggtavla? Är den klar?

  • Cinderalley

   Bara bestäm dig för något och KÖR! 🙂
   Hahaha, ryggtavlan ja… har inte rört den på, jag vet inte, fyra år? Vi får se om/när det blir av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *