Vardagsanekdoter

Den tråkigaste dagen på hela veckan

Åh herregud vilken tråkig dag detta har varit. Men det är väl så med måndagar liksom. Denna hade dock några ljusglimtar (jobbar på att “fokusera på det positiva”, jag har annars en tendens att bli ganska negativ):

– Jag drömde inatt att Hillary Clinton gav mig en kattunge.

– Vi hade en massageterapeut på jobbet idag och jag hade helt glömt bort att jag hade signat upp mig för en 15-minutersmassage. Mina stackars axlar är väldigt tacksamma över detta såhär i efterhand.

– Just när jag började känna mig stressad och stel igen kom en representant för ett lokalt mikrobryggeri till redaktionen för att köra ölprovning med några av oss. Att få dricka lite god öl mitt på dagen på en måndag känns som något man borde införa lite mer regelbundet.

– Efter jobbet fick jag äntligen åka och hämta upp en hel låda med t-shirts, linnen och klistermärken som Katie och jag hade beställt för Red Rag Garage. De blev så himla fina! Förra veckan fick jag dessutom hem ett gäng pins. Så nu är det vi som tvingar alla vi känner att göra gratisreklam för oss genom att sätta vår logga på allt de äger. Världsherravälde, here we come! (Eller nä, det går fan inte riktigt att skämta om världsherravälden när Trump är president.)

5 Comments

 • Fia

  Läst på Red Rag Garage och så inspirerande!! Kanske är töntig (?) men blir så mycket mer “mottaglig” för information som kommer från kvinnor haha. Mer villig att lyssna och mer intresserad på nåt sätt, kanske framför allt när det gäller mansdominerade intresseområden. Så ska definitivt följa era inlägg!
  Har tänkt ta mc-kort så länge men inte fått tummen ur. Snyggt jobbat med hemsidan! Skulle vilja efterfråga inlägg om vad en ska tänka på inför första hojköpet. Vad som är bra att tänka på när en vänjer sig att köra osv.

  • Cinderalley

   Inte töntigt alls! Vet många som känner precis så, det var lite därför vi startade RRG, som en motpol till allt mansdominerat. Tack snälla för de fina orden ♥
   Inlägg om vad man ska tänka på inför första hojköpet och när man börjar köra kommer snarast!!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *