Resor

Hej från Grand Velas Los Cabos

Hej! Paul och jag är i Mexiko! Jag är här på pressresa och Paul fick följa med som min gäst. Snällt! Vi bor på Grand Velas i Cabo och har ett fullspäckat schema med en massa olika aktiviteter de närmaste dagarna. Idag har vi till exempel ätit en åttarätters middag (där kocken skapade en helt vegansk meny bara för oss) och imorgon ska vi åka båt. Det är 32 grader varmt ute och livet är gött. Ursäkta om det här inlägget låter drygt, men jag har druckit några glas vin och är väldigt glad över att jag får betalt för att göra sånt här. Nu är det dock sovdags, vi hörs imorgon!

2 Comments

 • Alexandra

  Hoppas att ni har det jättebra!
  Den som säger att “jag skulle aldrig acceptera att få betalt för att åka på pressresa och ta med min partner” ljuger! Jag är avis som sjutton men gör inget för att få göra det du gör så jag kan bara titta på och vara glad för er skull! :o)
  En åttarätters vegansk middag låter också himmelsk! Njut av resan!

  • Cinderalley

   Tack snälla! ♥ Borde kanske ändå påpeka att jag får betalt av mitt jobb för att göra detta (eftersom jag får lön av dem), alltså inte att hotellet betalar oss. Det hade varit lite oetiskt såklart! Och det kanske inte framgick 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *