Bra saker,  Konsumtionsglädjen

Cat Lovers Against White Supremacy

Jag har en ny tisha som jag älskar så himla mycket. Jag försöker hålla konsumtionshetsen till ett minimum här i bloggen, men den här t-shirten tycker jag på riktigt att alla ska köpa (är inte sponsrad, tyvärr). Den kommer härifrån och 15% av intäkterna går till Louisville Community Bail Fund.

“The Louisville Community Bail Fund is supported and created by the Movement for Black Lives member organization Black Lives Matter Louisville and Stand Up Sunday- Stand Up Louisville Coalition. The LCBF is a community funded initiative to provide bail for incarcerated folks who cannot provide bail money. In addition to bail, the LCBF will assist community members with the support they need for their personal success.”

Jag försökte för övrigt få katterna att vara med på det här fotot, men de låg och sov så himla gulligt att Lola fick ställa upp som modell istället.

2 Comments

  • Julia

    Åh tack för tips! Ska införskaffas så fort löningen kommer in. Varit på jakt efter en bra svart vardags t-shirt och den här är ju perfekt. Både snygg och en fin gärning på köpet! 🙂 Och du, satan vad snyggt du klär dig!! Om en får leva ett andra liv hade jag gärna levt med precis din stil haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *