Livet är en fest,  Resor

Colin och Renées bröllopshelg i Utah

Vi var som sagt i Utah i helgen för att gå på bröllop. Våra kompisar Colin och Renée flyttade från San Diego till Ogden för ungefär åtta månader sen och har redan hunnit både köpa hus och planera bröllop. Det är sånt man har råd med när man inte bor i Kalifornien. Deras stora, fina hus skulle kostat över tio miljoner svenska kronor i San Diego, men i Ogden gick det för runt två. Men jaja, not the point of the story. Paul och jag (och typ alla andra vi känner) är ganska besatta av huspriser just nu eftersom vi också vill köpa hus.

Bröllopet var hemma hos Colin och Renée, och så här såg Paul och jag ut i deras garage. Jag hatar att ha klänning på mig, så är väldigt glad över insikten att man kan ha byxor på sig och ändå vara finklädd. Har helt skippat klänning på de senaste tre bröllopen jag varit på. 

Brudparet var så himla fina!

Och de hade gjort så fint i trädgården med långbord och bar och ljusslingor.

Inne i huset var det uppdukat med ostbricka deluxe. Tur att jag inte är vegan längre, tänkte jag då. 

Det var fint att hänga med folk vi inte träffar så ofta, som Shannon och Makenzie som bor i Seattle. De gifter sig dock i Palm Springs om ett par veckor, det blir som en liten reunion med samma folk som på det här bröllopet. Jag hade för övrigt munnen full av mat när det här fotot togs, därav den sura minen. Och så har jag klippt av mig håret också, igen.

Vi hängde i trädgården och garaget hela kvällen och hade det fint med en massa bra personer. 

Nästa morgon klev vi upp tidigt för att åka till en skidanläggning i närheten. Har nog aldrig varit på en sån mitt i sommaren förut. Varje gondol i den här liften hade namn med OS-vinnare på sig, och jag hittade både Pernilla Wiberg och Ingemar Stenmark. Jag blir alltid märkligt patriotisk när jag ser svenska flaggor utanför Sverige. 

Vi tog en gondol till toppen för att äta brunch med hela bröllopssällskapet. 

Så fin utsikt, och så konstigt att tänka på att allt detta kommer vara täckt av snö om bara några månader.

Efter brunchen tog vi en öl på en festival som ägde rum på skidanläggningen. Det var sol och sommarvärme och perfekt väder för en bröllopshelg utomhus. Och nästa morgon åkte vi hem till San Diego igen. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *