Jobbrelaterat

Nu får det sluta hända grejer

Det här hösten alltså, jag har inte haft en lugn stund. Förrän nu. Håller fortfarande på att tagga ner från allt resande de senaste veckorna, plus att jag har gått och blivit ganska förkyld. Jag minns inte ens sist jag var sjuk, men jag tror att detta är min kropps sätt att säga ifrån, att det får vara nog med flängande nu för ett tag. Fine by me.

Mitt i alltihop så hände för övrigt en stor jobbgrej. Förra veckan lanserades äntligen Roadtrippers Magazine, det webbmagasin jag är verkställande redaktör för, men som fram tills alldeles nyss bara existerade på en testserver. 

Har ni tid att läsa en artikel från det nya magasinet så rekommenderar jag helt ogenerat mitt eget reportage om vår Kanada-roadtrip i juli. Jag har ett par blogginlägg kvar att skriva om den resan, men här är den liksom lite mer sammanfattad. 

Det är så skönt att allt detta är live nu. När folk har frågat om mitt nya jobb har jag ju liksom inte haft något att visa, något där jag har kunnat säga “kolla här, detta har jag gjort”. Men nu har jag det. Och det här är bara början.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *