Listor

En lista för att jag inte har något annat intressant att skriva om

Förnamn + mellannamn tack.
Sanna + Maria Kristina Boman. Boman är egentligen mitt flicknamn (ÅH GUD hatar det ordet så mycket), men jag har ansökt om att byta tillbaka till det som efternamn i samband med min ansökan om amerikanskt medborgarskap. Just nu har jag alldeles för många namn.

Stjärntecken?
Skorpion.

Vad är din favoritbokserie?
Jag har läst alla böcker i Keplers serie om Joona Linna, så jag säger den. Jag stör egentligen ihjäl mig på ganska mycket i de här böckerna, kanske framför allt beskrivningarna av polisen Saga. Men de är ju så sjukt spännande? Jag läser ofta ut en hel bok på 600 sidor i en sittning eftersom de inte går att lägga ifrån sig.

Vad är din favoritsmak av de fem grundsmakerna?
Surt. Älskar citroner och surt godis.

Vad är din största rädsla?
Att någon jag älskar ska dö.

Vad använder du för adjektiv för att beskriva något som är bra?
Awesome, rad, cool, sweet. Pratar som en Kalifornisk tonåring på 80-talet.

Vad är du peppad på just nu?
Har ett helt gäng motorcykel-roadtrips planerade för nästa år som jag redan är så peppad på att jag helst bara vill gå i ide över vintern och vakna lagom till att motorcykelsäsongen börjar i resten av landet igen. Inom en lite närmare framtid är jag peppad på att åka och hälsa på min kompis Jess (på bilden ovan) i Indiana i helgen. Är dock mindre peppad på att det är två ynka plusgrader där just nu.

Föredrar du att vara bakom eller framför kameran?

Framför om jag tar bilden själv med självutlösare. Annars bakom.

Vad är det snyggaste du vet?
Career killer-tatueringar. Ni vet, tatueringar på händer, hals och ansikte.

Senaste filmen du såg?
Gräns.

Skolkade du någon gång i skolan?
Ja, jag skolkade ofta i både högstadiet och gymnasiet. Men jag lyckades ändå få bra betyg, vet ärligt talat inte riktigt hur det gick till.

Morgonpigg eller nattuggla?
Jag har helt klart blivit mer morgonpigg så här på äldre dar. Det är extremt sällsynt att jag är vaken efter klockan 23, ens på helgerna. Just nu är klockan 21 och jag börjar bli stressad över att jag fortfarande sitter här och skriver istället för att varva ner med en bok.


Kan du jonglera?

Nä.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *