Jobbrelaterat

Home away from home

Sen jag började mitt nya jobb har det varit ett jäkla flängande till Cincinnati, Ohio. Jag är här nu för femte (tror jag?) gången på lika många månader. Det är inte världens mest spännande ställe att behöva åka till hela tiden, även om det för all del är väldigt trevligt att få hänga med mina kollegor i några dagar då och då, eftersom vi alla är utspridda över landet och nästan aldrig träffas IRL.

En grej jag alltid ser fram emot med att komma hit är dock hotellet jag och mina kollegor bor på varje gång. Hotel Covington ligger i Kentucky, bara ett par kilometer söder om Cincinnati, men det hade lika gärna kunnat ligga i ett hippt område i New York eller San Francisco. Älskar allt med det här hotellet, det har liksom blivit mitt home away from home eftersom jag är här så ofta.

Paul kommer hit och joinar mig imorgon bitti. Plus att vår kompis Ace precis har fått jobb på mitt jobb och också är här. Så det blir som en liten San Diego-reunion i Kentucky/Ohio. Önskar bara att vi kunde få hit San Diego-vädret också, men man kan väl inte få allt här i världen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *