Jobbrelaterat

Internationella kvinnodagen i efterskott

Har jag sagt på sistone hur mycket jag älskar mitt jobb? Ta förra veckan till exempel. Eftersom det var internationella kvinnodagen i fredags så anlitade jag ett gäng grymma skribenter för att skriva om imponerande och tuffa kvinnor genom historien.

Här är några av artiklarna vi publicerade förra veckan:

Den där sista har jag skrivit, inte helt otippat. Sen jag blev befordrad till lead editor (huvudredaktör typ?) är det mitt ansvar att bestämma vad vi publicerar och när, och jag älskar det så himla mycket. Har liksom hyfsat fria tyglar att skapa mitt drömmagasin? Och berättelser om badass kvinnor råkar vara min favoritgenre. 

Det tar visserligen ganska lång tid att bygga upp en ordentlig bas av duktiga frilansare som fattar grejen och att leta upp alla spännande historier vi vill berätta, men det tar sig. Om ett år tror jag att det här kommer vara hur bra som helst. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *