Bra saker

PSA: Kolla på den här videon

Har ni sett det här klippet? Tom Holland lipsyncar till Rihannas “Umbrella” — i drag. Det är ett drygt år gammalt, så antar att de flesta redan har sett det, men det är på riktigt något av det bästa jag har sett på TV, någonsin.

Vet inte hur många gånger sammanlagt jag har kollat på det här klippet det senaste året. Det var ett tag sen sist dock, men igår var det någon som delade det på Twitter igen. Så nu är jag tillbaka i loopen där jag måste kolla på det minst en gång om dagen. 

Jag vet inte ens vem den här killen är (eller ja, har ju listat ut att han spelar Spider-Man i de nyare filmerna, men jag har inte sett dem) och han är absolut inte min killtyp. Men det här uppträdandet är ändå så jäkla HETT? 

Okej. Det var allt. End of public service announcement. 

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *