Metabloggande,  Vardagsanekdoter

Vad ska jag blogga om?

Oj vad det har regnat här de senaste dagarna. Läste någonstans att San Diego fick mer regn än Seattle förra veckan (bara som en jämförelse har Seattle i genomsnitt 155 regndagar om året medan San Diego har 38). Igår morse öppnade jag dörren för att släppa ut Steve så han kunde gå på toa, men det spöregnade så hårt att han bara tittade på mig, vände sig om och gick direkt in i mitt sovrum och kissade på golvet istället. Trevligt! 

Jättespännande att prata om vädret, jag vet, men jag vet verkligen inte vad jag ska blogga om. Kan ni inte komma med förslag? Är det något ni undrar över eller vill att jag ska skriva mer om? Det kan vara allt från vad som händer i mitt liv (vardag, jobb, kärlek, vänner, resor, djuren, boende, mat, hobbies, osv) till allmänna USA-frågor till vad som egentligen pågår i riksrättsprocessen mot Trump. Vore tacksam för inspiration!

(Foto: Genevieve Davis för Atwyld)

12 Comments

 • Annika

  Hej, här är några teman:
  1. bästa resan du varit på
  2. drömresan just nu
  3. värsta politiska händelsen 2019 (vilket land som helst)
  4. bästa politiska händelsen 2019 (vilket land som helst)
  5. fem favoritplagg och varför 🙂
  6. bästa stället att donera pengar för att världen ska bli bättre (det vet jag att vi pratat om på din blogg men kan ju alltid uppdateras)
  7. julklappsönskning eller önskningar
  Bara några idéer
  Ja, det har verkligen öst ner här. Eftersom Steve är så liten och gammal kanske han kan få en pee pad att kissa på när det är otrevligt ute? Tycker jag han förtjänat!

  • Cinderalley

   Tack för bloggtips! Har verkligen försökt med pee pads för Steve, men han ställer sig bara och kissar precis bredvid dem.

 • Johanna

  Hej! Jag är nyfiken på ditt liv i USA, vardagen liksom. Är det sant att alla mataffärer inte har grönsaker och frukt och att det, om det finns är super dyrt i relation till annan mat? Hur skaffade du kompisar när du flyttade dit, kände du folk sedan innan, hur får man nya kompisar som vuxen? Umgås du mest med svenskar och amerikaner? Kommer din familj från Sverige och hälsar på dig ibland eller är det du som åker hem?

  • Annak

   “Är det sant att alla mataffärer inte har grönsaker och frukt och att det, om det finns är super dyrt i relation till annan mat?”
   Nej, vet många mataffärer som har jättemycket av detta och priset ungefär som i Sverige. Har nog aldrig varit inne i en mataffär som inte har. Kalifornien och sådana varmare platser har ju mkt egenodlade grönsaker och frukt dessutom.

 • A

  Oh jag skulle vilja veta mer om Trump och riksrätten !! Är så smidigt att läsa sammanfattningar som andra gjort åt en i ett ämne som en annars kanske inte följer slaviskt…

  Tack!!

 • Helen

  skulle också vilja veta mer om vardagen, lite om ditt arbete vore också kul. Hur fungerar det på arbetsplats i USA?
  Vill också veta mer om dina tatueringar. Varför har du gjort precis dom? Finns det nån tanke eller har du bara kört på…?

 • Jenny från göteborg

  Berätta gärna mer om tidigare pojkvänner, tankar om att vara singel, hur det påverkar dig, vad du önskar dig för framtiden osv!?

 • Fia

  Dina framtidsplaner! Vad har du för mål och ideer för framtiden? Resor? Köpa hus? Nya tatueringar? Fortsätta med Spanskan? Börja med en ny hobby? Stort som smått! 🙂

 • annie

  Håller på att ta MC-kort och tycker det hade varit kul om du vill ge lite råd om det. Sånt du önskat någon berättat för dig innan du började köra. Gärna tipsa om din favoritutrustning och lite mek-råd.

 • Hanna Arendt

  Jag har precis hittat hit, så du kanske redan skrivit om detta tidigare; men nackdelar & fördelar med att bo i USA jämfört med Sverige? Jag vill så gärna bara ta allt och flytta så fort jag pluggat klart (du lever typ mitt drömliv, herregud) men ibland känns det som att USA är mycket sämre än Sverige på så många vis, men jag vet inte. Därför frågar jag experten själv 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *