Drömhuset

En titt på mitt nygamla hem

En av mina superkrafter är att jag är bra på att koka soppa på en spik, dvs att laga ordentlig mat även om det ser tomt ut i kylen och skafferiet. Kan berätta att det är en väldigt användbar talang just nu. Jag har knappt lämnat huset sen jag flyttade in för en dryg vecka sen, och har inte handlat mat på minst två veckor. Lyckas ändå äta tre goda måltider om dagen eftersom jag knappast har något bättre för mig än att laga mat.

Annat jag har ägnat mig åt den senaste veckan? Att packa upp och få i ordning här hemma. Försöker ta det långsamt så att jag inte får slut på grejer att göra, men hatar samtidigt att bo i ett flyttkaos. Så här ser det ut hemma hos mig just nu.

Ena hörnet i vardagsrummet. Ignorera min sönderklösta soffa som håller på att falla isär. Skulle egentligen vilja köpa en ny soffa, men det känns som slöseri med pengar eftersom katterna bara kommer klösa sönder den också. (Jag insåg förresten efter att jag tog det här fotot att högtalaren i hörnet var uppochner. Nu är den dock rättvänd, om det var någon som oroade sig.)

Sitter man i soffan och tittar åt andra hållet ser det ut såhär. Jag har gipsväggar och får egentligen inte hänga grejer upp grejer (oops) så de riktigt stora/tunga tavlorna får stå lutade mot väggen istället.

Köket ligger vägg i vägg med vardagsrummet.

Här får ni en bonusbild på hur det såg ut sist jag bodde här, för ungefär 6 år sen. Råkade visst möblera ungefär likadant.

I sovrummet kör vi stenhårt på hattar och katter. Samt en tavla jag har haft över sängen i säkert minst 9 år. Den hängde på exakt samma ställe för 6 år sen.

Sen har vi mitt kontor som jag fortfarande håller på att få ordning på. Det här hörnet är i alla fall klart. Prioriteringar!

Steve verkar trivas bra här. Förutom att vi har en ny grannhund som hela tiden kommer springande och vill leka med honom, och han vill bara bli lämnad ifred.

Ja och sen har jag ett badrum, ett garage, en uteplats och en liten korridor också, men de sparar vi till en annan gång. Om det är någon som är intresserad gör jag kanske till och med en liten “hemma hos”-video vid något tillfälle. Har ändå inget bättre för mig these days.

Om jag nu ska vara fast hemma i flera veckor/månader så är jag så himla glad att det är här jag bor.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *