Drömhuset

Hemma hos mig i videoform

Här kommer den utlovade hemma hos-videon. Egentligen hade jag tänkt filma detta med en ordentlig kamera och klippa ihop lite proffsigt, men det skulle ta flera år för mig att faktiskt få det gjort. Så ni får en oredigerad liveversion filmad med mobilen istället. Sorry!

Om ni vill lyssna på mig babbla på om mina katter och att hänga saker på väggarna och glömma vad “kakel” heter på svenska i 9 minuter så är detta videon för er. Håll till godo.

0 Comments

 • Linnea

  Hej! Tack för rundturen! Djuren är ännu sötare live än på bild! <3
  Tips, som du inte bett om hehe, till fönstret i duschen är Fjädrande gardinstång från IKEA, man behöver inte borra och den är så billig att det gör inget om den blir ful av vattenångan. Den passar med Ringblomma Jalusi rullgardin, eller varför inte klippa till ett gammalt duschdraperi?

  • Cinderalley

   Ja! Jag hade en sån fjädrande stång med ett avklippt gammalt duschdraperi när jag bodde här sist. Men nu är allt stängt (inklusive Ikea), så jag får vänta tills butikerna öppnar igen. Bra tips i alla fall 🙂

 • Gunnie

  Så himla mysigt att ”träffa” dig så här! Saknaden minskar lite! Och ditt fina hem, där ju även jag känner mig en aning hemma! Var rädd om dig, älskade dotter❤️

 • emelieflorence

  4 saker jag kom att tänka på under videons gång:
  1. Du har verkligen så fina tänder.
  2. Du har SKOR på dig INOMHUS! Så himla osvenskt. ?
  3. Pratar du svenska eller engelska med dina djur?
  4. Som redan nämnt ovan, kul att se dig i videoformat. Har följt din blogg i några år nu och det var kul att ha en röst till dina skrivna ord.

  • Cinderalley

   Haha!
   1. Vad snällt sagt, tack!
   2. Jo jag vet. Det tog väl ett par år för mig att vänja mig vid att amerikaner har skor på sig inomhus och nu tycker jag att det är jättekonstigt att vara hemma hos svenskar där alla går runt i strumplästen.
   3. Engelska. Det bara blir så.
   4. Haha ja, insåg att jag nog aldrig har lagt upp en video där jag pratar på bloggen tidigare. Knäppt.

 • Anja

  Så himla fint hus du har, men tycker absolut att du kan få till lite mer leopardinredning – kan aldrig bli för mycket!

 • Linda

  Jättefin inredning! Älskar duschdraperiet…så coolt!
  Så skoj också att se video med dig ?Hade du alla möbler eller fick du köpa en del nytt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *