Bra saker

En oväntad utveckling

Som ni kanske minns var jag i april på ett lanseringsevent för Pan America, Harley-Davidsons nya äventyrshoj. Där fick jag bland annat träffa M, Lead Engineer för Pan America-projektet, som råkade vara både trevlig och sjukt snygg. Vi flörtade lite diskret (?) under hela tredagarseventet, och den sista kvällen satt vi uppe och pratade till klockan 4 på morgonen.

Sen dess har vi gjort följande:

  • Pratat i telefon i 1-3 timmar nästan varje kväll.
  • Åkt på en roadtrip tillsammans längs Pacific Coast Highway. M bor i Wisconsin och körde sin hoj hela vägen till Kalifornien för att hänga med mig på detta.
  • Jag har hälsat på honom i Wisconsin i 10 dagar. Även detta avslutades med en roadtrip.
  • Och slutligen har M tillbringat den senaste veckan hos mig i San Diego. Han flög hem igen igår.

Nästa vecka ska han till Vegas för en jobb-grej, så vi tänkte mötas där och åka på ytterligare en liten roadtrip tillsammans.

Jag vet inte vad något av detta betyder. Förstår faktiskt inte riktigt vad som hände eller hur detta gick till!? Hade inga som helst planer på att börja dejta någon över huvud taget, och speciellt inte någon som bor 350 mil och två tidszoner bort. Någon som inte alls ser ut som de snubbar jag brukar hänga med (han har noll tatueringar!?).

Men det är fint. Vi har kul tillsammans. Vi gillar äventyr och motorcyklar och har flexibla jobb som vi kan sköta i princip varifrån som helst.

Så, ja. Om ni undrar varför det har varit så tyst här på sistone är det för att jag har maratonhängt med M och inte haft tid till något annat. Nu är jag helt utmattad från alla äventyr och behöver ta igen lite sömn.

Herregud. Vi får väl se hur detta går.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *