Metabloggande

Vad ska jag blogga om?

Hej! Nu är ni några stycken som har sagt att ni vill se fler blogginlägg här och det vill som sagt jag också. Men så fort jag öppnar ett nytt inlägg får jag totalt stopp i hjärnan. Vad ska jag skriva om egentligen?

Kan ni inte hjälpa till? Vad vill ni läsa om här? Frågor, önskeinlägg, eller bara ämnen och teman – kör!

Tack på förhand ❤️

9 Comments

 • Evelina

  Det är en kul blandning idag redan men för mig som bor i Sverige och bara läser nyheter om USA är det intressant att läsa om hur det är att bo där. Det känns som en ding ding värld men är såklart mer nyanserat än så. Och mysigt med vardagsinlägg!

 • Helen

  Tycker att bloggen är en bra blandning redan. Men jag tycker att det är intressant att läsa om USA ur din synvinkel. Både vad gäller politik och vardagsliv. Dina resor i nationalparkerna är också kul att få ta del av. Och fortsätt med dina fina bilder i inläggen! Alltid så fina foton!

 • nina

  tycker mycket om allt du skriver om redan. skulle gärna läsa mer om dina tankar om feminism, då du ju ofta rör dej i en mansdominerad värld. vardagsfeminism, svårigheter, när och var det kanske blir obehagligt.

 • Gunnie

  Jag vill gärna höra mer om dina tankar om klimatfrågan, sett ur ett amerikanskt perspektiv. Hur är det möjligt att vara
  ”klimatförnekare” med så uppenbara klimatrelaterade problem och katastrofer av olika slag över hela USA (och världen i stort). Det är naturligtvis jättesvårt att svara på, men intressant att höra dina synpunkter.

 • M

  Det du redan bloggar om som resor du vill göra, resor du gjort, (idé till inlägg kan vara resor som verkar intressanta men out of reach av någon anledning), böcker du läst eller vill läsa (var får du tips om böcker ifrån?), vardagsfunderingar (artiklar du läst, saker du diskuterat med vänner och familj, inköp du funderar på, småproblem som behöver lösas, något roligt som hänt eller du kommit på), vardagslivet där du bor (hur kan saker skilja sig från sverige, småsaker man kanske inte tänker på t.ex), mer om dina vänner och vad ni gör (om dom vill dvs), drömmar och planer för framtiden – både stort och smått, mer om dina djur (liten presentation och hur dom är som individer t.ex), roliga grejer som du har lokalt dvs sightseeing saker eller upplevelser (lätt att bli hemmablind), galna amerikanska saker som vi svenskar skulle tycka är lustiga, saker som är bättre i usa, visa din garderob och stil, prylar du tycker är coola och fina, mer om dina fordon och dröminköp.
  Nu orkar jag inte tänka på nått mer men alltså i princip allt funkar! Behöver inte alltid vara djupgående, mega-ambitiösa grejer utan ett litet inlägg med kattbilder är good enough.

 • HannaH

  Jag blir glad bara du skriver nått 🙂
  Men jag kan förstå att inspirationen tryter ibland och inspo för ämnen till inlägg är väl alltid nice!
  Jag funderar på hur du bor. Vi har fått se lite utsida och så, men hur ligger det i förhållande till butiker, mataffärer, parker etc.
  Funderar du på att adoptera hund igen?
  Hur ser dina vardagar ut?
  Måste du ta ett fordon vart du än ska ( ja det är ju den bilden man har av USA)
  Hur blir du bemött ute på stan som tatuerad kvinna?
  Hur mår ditt knä?
  Och lite så 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *